Lillas Städ & Bygg

Hej på dig och välkommen. Det gör mig så otroligt glad att du ville komma in på bloggen och läsa här idag. Jag vet att jag har många läsare som dag efter dag kommer hit, men säkert finns det en och annan ny läsare också. Ni är alla lika varmt välkomna, nya som gamla läsare! Äntligen har vi börjat med vår renovering av sommarstugan och till detta jobb har vi anlitat ett byggföretag som erbjuder tjänster inom byggservice i Helsingborg. Det är ett företag som heter Lillas Städ & Bygg.  

Det har varit lite av ett stressmoment att åka ut till sommarstugan, för varje gång vi har kommit dit har min fru och jag påmints om allt som behöver göras. Därför känns det så skönt att vi nu har tagit hjälp, för nu vet vi att vi snart kan börja njuta av vår sommarstuga ordentligt. Valet av företag känns bara helt rätt för när vi sökte efter något byggföretag som erbjuder byggservice i Helsingborg så var det några grannar som rekommenderade oss Lillas Städ & Bygg. De hade bara goda erfarenheter av det här företaget och nu så här halvvägs in i renoveringen så har min fru och jag också bara gott att säga om Lillas Städ & Bygg. Det är inte bara byggservice i Helsingborg det går att få hjälp med. Även ni i Landskrona och Hässleholm med omnejder kan få hjälp. Om ni känner för det, så kan ni gå in på hemsidan som Lillas Städ & Bygg har och läsa mer om dem och deras tjänster inom byggservice i Helsingborg med flera orter där. Det var nog allt för den här gången, jag hoppas att ni tyckte om det här inlägget!